Wanneer heb jij een externe Microsoft Dynamics 365 specialist nodig?

Door Dynamic Hands op

Microsoft Dynamics 365 Is een zeer gebruiksvriendelijk, populair en krachtig CRM platform. Zolang het maar op de juiste manier wordt ingericht. Bij voorkeur praktisch, duidelijk en op maat voor de gebruikers. Daarom zullen er bedrijven zijn die baat hebben bij het inhuren van een externe Microsoft Dynamics specialist. We vonden 5 redenen om een externe Microsoft Dynamics 365 specialist in huis te halen. Te beginnen met een zeer actuele reden:

1:  CRM Specialisme is onvindbaar

In veel sectoren is er sprake van arbeidskrapte. Dat geldt zeker ook voor de IT en ICT sector. Dus als je een specialist niet kunt vinden, dan kun je profiteren van iemand die hem of haar al gevonden heeft. Continuering van capaciteit noemen we het ook wel.

2: Het is uitdagend om de steeds veranderende technologie bij te houden

Voor veel organisaties is het te complex geworden, om het steeds veranderende technologie landschap bij te houden. Het kan zelfs een ontmoedigende taak zijn. Bovendien vraagt het professioneel inrichten van een CRM platform de nodige aandacht, waardoor andere IT projecten In het gedrang kunnen komen.

3: De wens is om de CRM-implementatie te versnellen

Een ervaren specialist vereenvoudigt en stroomlijnt de CRM implementatie op een snelle manier. Dat komt, omdat de Microsoft Dynamics specialist alle ins en outs van het platform kent, opgedaan vanuit praktijkervaringen bij andere klanten. Ook helpt hij/zij op een veilige manier bij de inrichting

4: Het volledig benutten van de waarde van Dynamics 365

Een externe Microsoft Dynamics 365 specialist heeft veel kennis en ervaring van bedrijfsprocessen.

De bedrijfsprocessen moeten gebruiksvriendelijk, logisch en eenvoudig zijn voor gebruikers, want met gebruiksgemak worden zij aangemoedigd om Dynamics 365 volledig te benutten. Door hun kennis en ervaring kan er ook rekening gehouden worden met andere afhankelijkheden binnen het bedrijf, wat het risico verkleint, dat implementaties op obstakels stuiten. 

5: Een onafhankelijke blik

De laatste reden om een Microsoft Dynamics 365 specialist in huis te halen is, dat een frisse, onafhankelijke blik vaak voor onverwachte resultaten zorgt. Als er zich een probleem voordoet, zullen ze dit doorgronden op basis van de verstrekte informatie, vrij van enige persoonlijke vooringenomenheid. Externe specialisten zijn behulpzaam in situaties, waarin intern wordt gediscussieerd over de beste oplossing of implementatieplan. Met als resultaat een neutraal, goed onderbouwd advies.

Heb je zelf nog andere redenen om een externe Microsoft Dynamics 365 specialist in te huren?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We zijn er erg nieuwsgierig naar…

In onze volgende blog: Waar let je op als je wilt profiteren van een externe Microsoft Dynamics 365 specialist?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *