Diensten v2

Kortweg bestaan de diensten van DynamicHands uit het leveren van kennis en capaciteit via onze consultants en developers, gespecialiseerd in Microsoft Dynamics. Hoe wij voor jouw organisatie het beste van dienst kunnen zijn kan je herleiden uit de fase waar je eigen Dynamics systeem nu is.

  • Dynamics moet nog worden ge├»mplementeerd
  • Dynamics draait al live en moet geoptimaliseerd worden
  • Dynamics moet onderhouden en up-to-date blijven

Omdat iedere fase behoefte heeft naar bepaalde expertise leveren wij ook per fase een specifieke dienst. Tijdens de implementatie fase is er bijvoorbeeld naast een functioneel consultant ook een project manager nodig die een compleet team aanstuurt. Zodra het systeem live staat komen er nieuwe vraagstukken over het systeem zoals het optimaliseren na feedback van de gebruikers. Ook updates, koppelingen en integraties met andere systemen, trainingen en rapportage uitbreidingen zijn noodzakelijk om het systeem voor lange tijd maximaal te kunnen gebruiken. Voor al deze fasen levert DynamicHands professionals met een eigen specialisatie.

Samengevat:

DynamicHands ondersteunt een implementatie traject welke via onze implementatie partners worden uitgevoerd. Voor de fase na implementatie hebben we alle capaciteit en kennis in huis om je volledig te ontzorgen in het optimaliseren van het systeem. Dit kan middels een inhuur of detachering van een specialist voor een bepaalde periode om uw IT-afdeling te voorzien van de nodige hulp, maar ook door een gestructureerde support dienst waarmee we alle Dynamics activiteiten en vraagstukken voor je uit handen nemen.

 

Ondersteuning tijdens implementatie

Zodra je de keuze hebt gemaakt voor Microsoft Dynamics 365 / CE / CRM volgt een intensief implementatie traject. DynamicHands werkt voor deze trajecten samen met implementatie-partners waarbij onze partners (vaak) de lead nemen en DynamicHands senior CRM consultants en developers met diepgaande technische kennis levert. Vanwege de lengte van een traject gebeurt dit vaak middels detachering zodat onze specialist zich volledig kan focussen op de implementatie van jouw systeem.

Hebt je ondersteuning nodig voor het implementatie traject, lopen er zaken nog niet zoals je wilt of kom je simpelweg handen of expertise tekort? Wij nemen graag bestaande irritaties weg dus neem contact met ons op voor de mogelijkheden en beschikbaarheid.

Klik hier voor meer informatie over onze implementatie ondersteuning.

Dynamics specialist direct voor jouw organisatie

Ongetwijfeld krijg je de nodige vraagstukken over je Dynamics 365 / CE /CRM systeem zodra je medewerkers er actief mee werken. Deze worden doorgaans bij de IT-afdeling of de oorspronkelijke implementatie partner neergelegd die dan vaak de expertise of capaciteit niet direct voor handen heeft. Best logisch want de IT-afdeling heeft veel overige taken en beschikt niet over de diepgaande technische kennis over Dynamics die vereist is voor de vraagstukken, en de implementatie partner houdt zich het liefst bezig met nieuwe implementatie trajecten en vindt jouw vraagstukken eerder geneuzel dan hoge prioriteit.

Voor DynamicHands is dit onze core business. Wij hebben senior functioneel consultants, .NET developers en CRM developers die alle uitdagingen van je medewerkers aan kunnen. Vaak worden ze binnen jouw eigen IT team geplaatst om gezamenlijk de activiteiten op te pakken en kennis over te dragen binnen je organisatie. Vanwege de lengte van deze projecten gebeurt dit doorgaans middels een detachering maar ook kortere trajecten komen uiteraard ook voor. Belangrijkste is dat we de uitdagingen oplossen en irritaties worden weggenomen.

Klik hier voor meer informatie over inhuren van een specialist.

Support dienst middels een SLA

Uniek in Nederland is de wijze waarop DynamicHands je ontzorgt met alle onderhoud, support en klant specifieke vraagstukken over Dynamics 365 /CE /CRM. Dit doen wij namelijk middels een SLA-dienst welke met 5 pakketten en verschillende componenten altijd op jouw organisatie is afgestemd. Om de kwaliteit die je verwacht te waarborgen is er altijd een senior specialist beschikbaar zodat je ook daadwerkelijk beschikt over de extra capaciteit en expertise die je nodig hebt.

Bij aanvang van onze samenwerking worden verschillende draaiboeken specifiek voor jouw organisatie en toepassingen opgemaakt waarin de key-components worden beschreven zodat deze gedurende de gehele looptijd proactief gemonitord worden. Zo worden alle updates die Microsoft meerdere keren per jaar lanceert vooraf op alle kritische punten getest en op zorgvuldige wijze doorgevoerd. Hiermee ben je gegarandeerd van een storingvrij systeem zodat je medewerkers optimaal hun werk kunnen doen. Binnen onze support dienst zit onder andere een 2e lijns helpdesk, incident-, problem-, en change management, en krijg je korting op additionele diensten als inhuur.

Klik hier voor meer informatie over onze support dienst.

Ondersteuning tijdens implementatie

Met het aanschaffen van Microsoft Dynamics 365 / CE / CRM heb je voor een prachtig pakket gekozen. Om het systeem goed te implementeren en vervolgens ook nog eens je medewerkers er optimaal mee te laten werken is echter nog steeds een uitdaging. Om dit in goede banen te laten verlopen heeft de implementatie partner […]

dynamics developer

Dynamics specialist detacheren of inhuren

DynamicHands plaatst zijn professionals bij organisaties die specialistische kennis en kunde zoeken voor Dynamics 365 / CE / CRM. Dit doen we vaak rechtstreeks met je organisatie middels een inhuur of detachering, maar afhankelijk van de opdracht komt het ook voor dat we onze consultant of developer via implementatie partners plaatsen. Hoe dan ook, we […]