Dynamics 365 CRM specialist detacheren of inhuren

DynamicHands plaatst zijn professionals bij organisaties die specialistische kennis en kunde zoeken voor Dynamics 365 / CE / CRM. Dit doen we rechtstreeks met organisaties middels een inhuur of detacheringsovereenkomst, maar ook plaatsen we onze consultant of developer via (implementatie) partners bij hun eindklanten.

Hoe dan ook, we zorgen ervoor dat jouw medewerkers of de medewerkers van jouw klant zo optimaal en productief mogelijke hun werk kunnen doen. Voor ons zijn daarbij de volgende twee kernwaardes belangrijk:

Ontzorgen (Responsibility)

Wij doen er alles aan om je te ontzorgen door eigenaarschap te tonen, pro-actief te handelen en onze professionaliteit ten toon te spreiden. Ook hanteren we het eenvoudige principe dat afspraak afspraak is.

Optimaliseren (Optimize)

Wij zijn altijd bezig om jouw bedrijfsprocessen te optimaliseren door altijd op zoek te zijn naar verbeterpunten en onnodige procedures en irritaties weg te nemen. We denken in wat je het meeste oplevert, en dagen je hiertoe ook uit.

Onze specialisten

Bij DynamicHands werkt een team van Microsoft Dynamics CRM professionals met ieder zijn/haar eigen mix van specialiteiten. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de volgende expertise:

  • Dynamics 365 functioneel consultant
  • Dynamics 365 .NET developer
  • Dynamics 365 technisch consultant
  • Datamigratie specialist
  • Integratie specialist
  • .NET en Sharepoint developer

Ondersteuning voor uw eigen organisatie

Indien je op zoek bent naar een Dynamics 365/CE/CRM professional om je IT-afdeling te ondersteunen kun je ons het beste even bellen om persoonlijk de vraagstukken te bespreken en zo efficiënt naar de mogelijkheden te kijken. Uiteraard gaan we discreet met de aanvraag om en staan we in voor een vruchtbare en langdurige samenwerking.

Freelancers

We werken voornamelijk en ook het liefste met eigen medewerkers maar kunnen desgewenst ook in ons netwerk een externe professional (freelancer) voor je zoeken.

De voordelen om ook freelancers door ons te laten verzorgen

  • De freelancer mag altijd een beroep doen de kennis en kunde van het DynamicHands team
  • De freelancer mag aansluiten bij kennis sessies van DynamicHands
  • De freelancer mag gebruik maken van een werkplek op het kantoor bij DynamicHands

Naamgeving

De naam Dynamics CRM is eigenlijk van even terug maar in de volksmond nog wel de meestgebruikte term. Tegenwoordig valt CRM net als de vroegere namen Navision en Axapta onder de Dynamics 365 vlag.  CRM hoort bij de Microsoft Dynamics 365 Customer Engagement groep, waarbinnen weer apps zijn opgenomen. De Dynamics 365 for Sales app is voor CRM kenners de bekendste.