De kracht van E-mailmarketing & Dynamics 365 CRM

Door Dynamic Hands op

Wat we doen

Helaas is ook deze bijeenkomst afgelast ivm met het corona virus, zodra het weer verantwoord is om deze in te plannen zullen we dat doen.

DynamicHands en Spotler (voorheen bekend als MailPlus) organiseren een kennissessie over de kracht van de integratie van e-mailmarketing met Dynamics 365 CRM. Tijdens deze sessie komen we met veel e-mail marketing inspiratie én… lanceren we officieel de DynamicApps koppeling tussen Spotler en Dynamics 365 CRM. Door deze koppeling wordt je in staat gesteld marketing automation toe te passen vanuit Microsoft Dynamics. Een innovatie die je niet mag missen.

Deze kennissessie start om 18:00 uur met lekkere hapjes om de inwendige mens te verzorgen. Het inhoudelijke programma start om 19:00 uur en sluiten we rond 20:30 uur af met een borrel.

Inhoudelijk vertelt Peter Bronkhorst van Spotler alles over de do’s and don’ts in e-mail marketing en wat vanuit een marketingcommunicatieperspectief de kracht is om je e-mailmarketing te integreren met CRM.

Daarna zal Rémy van Duijkeren meer specifiek ingaan op wat de door DynamicApps ontwikkelde Spotler-connector voor Microsoft Dynamics 365 CRM voor je kan betekenen en hoe je daarmee in de praktijk de kanalen e-mail en CRM integreert tot een krachtige marketing machine.

Het event is geheel gratis, dus als je marketing automation vanuit Dynamics 365 CRM wil gaan toepassen, een no‑brainer om je aan te melden. De plaatsen zijn beperkt dus meld je direct aan.

Aanmelden

Aanmelden kan ‘momenteel niet

25
Mar
2020