Kennissessie: Integratie met het Powerplatform en Scribe

Door Dynamic Hands op

Dinsdag 14 mei is er weer een kennissessie bij DynamicHands

Deze keer zullen Remy van Duijkeren en Sandor Schellenberg een presentatie geven over integratie.

Remy van Duijkeren:

Hoe kan ik met het PowerApp Platform integreren? Een overzicht en introductie van de mogelijke manieren om te integreren met het PowerApp Platform / Dynamics 365 CE (CRM). Wat zijn onze opties, de voor- en nadelen en bij sommige een verdieping/demo.

Sandor Schellenberg:

Introductie in Tibco Scribe Online

Afgelopen jaar is Scribe Software, een van de belangrijkste speler in integratie voor o.a. Microsoft Dynamics stack maar ook voor non-Microsoft producten o.a. SalesForce overgenomen door Tibco. Inmiddels is Scribe Online gepositioneerd als de kern van Tibco Cloud Integration oplossingen. Dit maakt het product nog interessanter doordat het product aangevuld kan worden met verschillende producten van Tibco o.a. Tibco BusinessWorks & Tibco Flogo.

Ook de ontwikkeling van Tibco Scribe zelf gaan nu sneller, er zijn nu binnen half jaar al veel meer connectoren bijgekomen die verschillende systemen no-code required kunnen ontsluiten. Daarnaast is naast het datacenter in US nu ook data center in Europa en in de toekomst in Azie. Door de overname zal het ook mogelijk worden 24/7 support te krijgen wat zeer interessant is voor business critical applicatie.

In de sessie in vogelvlucht een introductie in het product Tibco Scribe met daarnaast de integratie mogelijkheden naar verschillende pakketen. Dit wordt gevolgd door korte demo van het product.

Agenda

18:00 : Inloop
18:15  : Diner
19:00 : Presentatie Remy van Duijkeren (Hoe kan ik met het PowerApp Platform integreren)

20:00 : Presentatie Sandor Schellenberg (Introductie in Tibco Scribe Online)
20:45 : (Netwerk) Borrel

Locatie

DynamicHands bv
Stationsplein 114
2011 LN Haarlem

Je vindt ons kantoor recht tegenover Station Haarlem. Perfect bereikbaar via het openbaar vervoer!

Kom je met de auto, stel dan Lange Herenstraat 11 in op je navigatie om je naar de Parkeergarage Stationsplein te sturen!

Wil je aanwezig zijn stuur dat even een berichtje aan aanmelden@dynamichands.nl.

VOL = VOL

14
May
2019