Spotler Connector voor Dynamics 365 CRM

Koppel Spotler met Microsoft Dynamics 365 CRM

Spotler is krachtige software dat emailmarketing automation, zoals het versturen van mailingen en/of nieuwsbrieven, makkelijk maakt. Dat kan zelfs nóg makkelijker met de Spotler Connector van DynamicHands! Deze koppelt Dynamics 365 CRM met Spotler, zodat je van A tot Z geautomatiseerd bent!

Contacten uitwisselen

Met de connector worden nieuwe en gewijzigde contacten in Microsoft Dynamics 365 CRM automatisch ook nieuwe en gewijzigde contacten in Spotler (ook op basis van door u bepaalde filters).

Dit kan voor contacten, potentiële klanten en klanten in Dynamics 365 CRM (ook wel contacts, leads en accounts genoemd als je met de Engelse versie werkt).

Automatische campagnes

Met de connector kun je vanuit Dynamics 365 CRM automatische campagnes in Spotler starten. Denk bijvoorbeeld aan een welkomsttraject voor nieuwe klanten, een e-mail met brochure of een automatische customer lifecycle campagne die relevant is voor de ontvanger.

U heeft hierbij de volledige kracht van Dynamics 365 Workflows en Power Automate.

Selecties in Dynamics 365

Dynamics 365 CRM biedt een uitgebreide selectiemogelijkheid op basis van alle beschikbare gegevens. U doet deze selecties met Marketinglijsten in Dynamics 365 CRM.

Met een druk op de knop is zo’n selectie direct – als tijdelijke lijst – beschikbaar voor een nieuwe mailing in Spotler.

Selecties in Spotler

Configureer welke kenmerken van contacten, potentiële klanten en klanten en gerelateerde entiteiten doorgestuurd moeten worden naar Spotler.

Gebruik in Spotler deze kenmerken om dynamische selecties te maken.

Mailings zichtbaar in de Tijdlijn

Elke mailing en campagne die een klant of lead heeft ontvangen is zichtbaar in de Tijdlijn (Timeline) op de plek waar u ook u andere activiteiten heeft.

U ziet de volledige inhoud van de mailing en campagne die verstuurd is. Ook is zichtbaar of de mailing goed ontvangen is, of deze geopend is en erop doorgeklikt is.

Bounces en afmeldingen

Een e-mailadres dat onbereikbaar is, wordt in Spotler als bounce geregistreerd. Een bounce wordt door de connector automatisch in Dynamics 365 CRM opgevolgd met een taak. De juiste account manager krijgt het verzoek om de gegevens te controleren en actie te ondernemen.

Ook afmeldingen (opt-outs) worden direct en automatisch verwerkt in Dynamics 365 CRM.

AVG & GDPR

Het is direct duidelijk, in zowel Spotler als Dynamics 365 CRM, welke klanten zich in- of uitschreven hebben voor een mailing.

Geef je aan bij een klant of lead, dat deze geen Bulk Email meer mag ontvangen dan wordt deze in Spotler blanco gemaakt. 100% zekerheid dat er geen mailing of campagne vanuit Spotler gestuurd kan worden.

Hetzelfde gebeurt als je een klant of contact deactiveert of verwijderd uit Dynamics 365 CRM.

Cloud-only

Onze focus bij de ontwikkeling is een zo kleine mogelijke footprint in Dynamics 365 CRM te hebben en zoveel mogelijk standaard features van Dynamics 365 CRM te gebruiken. Hierdoor is de impact op uw omgeving klein, kunnen wij de meeste verbeteringen direct toevoegen en beschikt u bij het verwijderen van de Spotler Connector nog steeds over alle data.

Voor een zo kleine mogelijke footprint, draaien we de business logica in onze cloud omgeving en verbinden we direct met Dynamics 365 CRM Online.

Dit betekent helaas dat on-premise installaties van Dynamics 365 CRM niet worden ondersteund door de Spotler Connector.


Prijzen

Maandelijks

De Spotler Connector bestaat uit een maandelijks bedrag van € 159 waarvoor wij de koppeling beheren en onderhoud erop uitvoeren, wij verbeteren continue de connector en leveren ondersteuning via onze supportdesk.

Ook vraagt Spotler een maandelijks bedrag om te kunnen integreren met hun API (zie Spotler prijzen)

Eenmalig setup

Ook zijn er eenmalige kosten voor de installatie en uitleg van de Spotler Connector.

Wij verrichten hierbij werkzaamheden zoals het opzetten van de aansluiting tussen uw Dynamics 365 CRM en Spotler, instellen van de mapping en de eerste stappen met marketing automatisering! Wij helpen zowel u als uw eventuele implementatiepartner om het meeste uit de connector te halen.

Deze eenmalige setup (1/2 dag) bedraagt € 995.

Spotler Connector

De verbinding tussen Spotler en Dynamics 365 CRM!

€ 159
per maand (facturatie per jaar)

Features:

  • Contacten uitwisselen
  • Automatische campagnes
  • Selecties in Dynamics 365 en Spotler
  • Mailings zichtbaar in de Tijdlijn
  • Bounces en afmeldingen

 

Inclusief:

  • Beheer en onderhoud
  • Toekomstige updates
  • Supportdesk voor ondersteuning

Neem contact op met DynamicHands!

Wij leggen graag alles uit over de connector en hoe deze u kan helpen met uw marketing!

Contact