Wie worden je collega’s

Het team van DynamicHands bestaat uit functionele en technische consultants en ook developers. Ze worden door Gerben Kessen andere professionals begeleid. Gerben woont in de omgeving van het mooie Haarlem, maar de rest woont verspreid door het land. Waarschijnlijk is reizen geen hobby van je en dus zoeken we een opdracht binnen gepaste reisafstand van je woonplaats. Mocht het daarnaast makkelijker voor je zijn, om met de trein naar de locatie van de opdrachtgever te reizen, is dat natuurlijk ook bespreekbaar. Ons kantoor zit in de SuikerSilo in Halfweg op nog geen minuut afstand van het station, mooier konden we het niet maken leek ons. Met meerdere flexplekken, hypermodern koffieapparaat en onze trouwe stofzuigerrobot Roberto, is er bij ons altijd wat te beleven.

Bedrijfsuitjes en Studiedagen

Omdat ook je collega’s veelal bij de klanten hun werkzaamheden verrichten, zie je ze niet iedere dag. Daarom vinden we bij DynamicHands het des te belangrijker, dat daar activiteiten voor worden georganiseerd, zodat de gezellige en sociale cultuur gewaarborgd blijft. Zo streven we ernaar om regelmatig een gezellig uitje te plannen, wat bijvoorbeeld een teambuilding-dag of cabaretvoorstelling kan zijn met een aansluitend diner. Ook hebben we maandelijks onze teamdag inclusief kennissessies, waar we soms externe professionals voor uitnodigen om gezellig mee te netwerken. Stuk lastiger in corona tijd maar ook daar passen we ons op aan.

 

 

Collega’s aan het woord

Bij DynamicHands hebben we nauwelijks verloop. Daar zijn we natuurlijk trots op en hebben dit bereikt door altijd te luisteren naar wat onze medewerkers te zeggen hebben en wat ze nu echt leuk vinden aan het werken bij ons.

 

Lees hier de blog van Pieter, Senior Consultant sinds 2021

 

Sinds mei 2014 werk ik voor DynamicHands. Vanaf het eerste contact is mij duidelijk geworden dat DynamicHands een gezellig en informeel bedrijf is. De professionele visie op softwareontwikkeling en daarmee de potentie tot groei van het bedrijf, waren belangrijke redenen om als werknemer voor DynamicHands te kiezen. Ik vind het prettig om met mensen te mogen samenwerken met dezelfde ideeën. Door het grote netwerk, was ik binnen 1½ week aan de slag bij een klant die bij mij past. De klik op persoonlijk en zakelijk vlak en het grote netwerk zijn de reden waardoor ik nog veel arbeidsvreugde verwacht te genieten bij DynamicHands!

Niels, Senior consultant

 

 

 

 

In 2015 heb ik de sprong gewaagd naar DynamicHands en daar heb ik tot de dag van vandaag geen enkele spijt van gehad. Bij DynamicHands zijn de opdrachten divers en valt er altijd wat te leren. Zo is er iedere maand een studiedag waar je aan zelfstudie doet, maar ook regelmatig kennis met elkaar deelt door middel van presentaties. Je ontmoet jouw collega’s ook buiten kantoortijden om, bij de leuke bedrijfsuitjes die met enig regelmaat worden gehouden. Balans tussen werk en privé is zeer belangrijk voor mij en dat heb ik bij DynamicHands gevonden!

Albert, Senior developer

 

 

 

 

Bij DynamicHands ben ik begonnen, omdat ik mijn kennis van Dynamics CRM / Power Platform graag in een korte periode een flinke boost wilde geven. Na vier jaar in dienst te zijn, ingezet voor meerdere lange opdrachten en vier Microsoft certificaten verder, kan ik zeggen dat ik op de goede weg ben, maar nog lang niet uitgeleerd. Kortom een zeer goede werkgever, waar zelfontplooiing voorop staat!

Sidney, Senior consultant

 

 

 

 

 

 

In 2016 had ik mijn eerste gesprek met DynamicHands, waarin ik vertelde wat mijn ambities en dromen waren en of ze me konden helpen de juiste richting in te sturen. Zonder IT opleiding wisten ze me te motiveren mijn ambities na te jagen. Ze steunden mij tijdens mijn zelfstudie, door mij een plek te geven in de groep, mij materiaal te geven waarmee ik aan de slag kon en uiteindelijk een werkplek te verzorgen om werkervaring op te doen en mijn kennis in praktijk te brengen. Dit eerste gesprek betekende het startschot van mijn nieuwe carrière. Dankzij DynamicHands kreeg ik een kans om van 0 naar 100% te gaan en alles uit mijzelf te halen. Een stap waar ik geen moment spijt van heb gekregen en ze tot in lengte van dagen dankbaar voor zal zijn.

Chantal, Medior consultant